Νέα Αναζήτηση | Συμβουλές Αναζήτησης | Πληροφορίες | www.culture.gr
Αριθμός Υπουργικής Απόφασης - Αριθμός ΦΕΚ ΥΑ Υπουργείο Αιγαίου/ΔΠΕ/4754/30-4-2002 - ΦΕΚ 591/Β/15-5-2002
Τίτλος ΦΕΚ Χαρακτηρισμός ως τοπίων ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους των περιοχών Βαθύ και Βουρλιώτες του Δήμου Βαθέος, Πυθαγόρειο, Πύργος, Παγώνδας και Μαυρατζέοι του Δήμου Πυθαγορείου, Μαραθόκαμπος, Νεοχώρι, Κουμέικα και Σκουρέικα του Δήμου Μαραθόκαμπου, Παλαιό Καρλόβασι, Ταμπάκικα, Λέκκα και Σταυρινήδες του Δήμου Καρλοβάσου της νήσου Σάμου και των περιοχών Ακαμάτρα του Δήμου Βυδήλου Ικαρίας, Πέζη και Λαγκάδα του Δήμου Ραχών Ικαρίας του Νομού Σάμου.
Κείμενο
"Χαρακτηρίζονται τοπία ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους οι περιοχές Βαθύ και Βουρλιώτες του Δήμου Βαθέος, Πυθαγόρειο, Πύργος, Παγώνδας και Μαυρατζέοι του Δήμου Πυθαγορείου, Μαραθόκαμπος, Νεοχώρι, Κουμέικα και Σκουρέικα του Δήμου Μαραθόκαμπου, Παλαιό Καρλόβασι, Ταμπάκικα, Λέκκα και Σταυρινήδες του Δήμου Καρλοβάσου της νήσου Σάμου και των περιοχών Ακαμάτρα του Δήμου Βυδήλου Ικαρίας, Πέζη και Λαγκάδα του Δήμου Ραχών Ικαρίας του Νομού Σάμου".

Ν 1577/1985, άρθρο 4, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 3 (ειδικότερα το τελευταίο εδάφιο της παρ. 1) του Ν 2831/2000 (ΦΕΚ 140/Α/13-6-2000)
Χάρτες - Πατήστε πάνω στις μικρογραφίες, για να εμφανιστούν οι χάρτες
Παρατηρήσεις
Τελευταία Ενημέρωση 17-06-2008
Αρχαιολογικοί Χώροι και Μνημεία που αντιστοιχούν στο ΦΕΚ
Ονομασία Περ Ενότητα Δήμος Δημ Ενότητα Κοινότητα Οικισμός Είδος Μνημείου
Οικισμός Βαθέος Σάμου
ΣΑΜΟΥ
ΣΑΜΟΥ
ΒΑΘΕΟΣ
Βαθέος
Βαθύ
Οικιστικά Σύνολα